.
Zita Wauters
zaterdag 3 augustus 2024

Zita Wauters: “Het is maar weinigen gegund”

Maar zij heeft geluk

Een job in de schijnwerpers, veel mensen dromen ervan, maar weinig mensen slagen er ook effectief in om die job tot een succes te brengen. Zita Wauters moet heel hard werken voor de job die ze nu heeft, maar dat ze straalt, dat is ook duidelijk.

“Ik besef heel goed dat maar weinig mensen zo’n job is gegund. Maar ik weet ook dat ik het nog altijd zelf moet waarmaken, anders zal het snel stoppen. Wat voor mij ook heel belangrijk is, is dat ik altijd mezelf kan blijven in elk project. Ik blijf sowieso met beide voetjes op de grond. Mocht ik beginnen zweven, dan zouden mijn ouders, manager en vrienden me snel weer naar beneden halen”, zegt Zita in Story.

In de media moet je er ook altijd goed uitzien en dus liet Zita haar blonde haren een tijdje geleden kastanje bruin verven. Al zit er volgens Zita meer achter dan er alleen maar goed uitzien.

“Dat is voor een nieuw project, maar meer kan ik daar niet over kwijt. Ik vind het wel cool, zo'n andere haarkleur, maar ik moet er zelf nog aan wennen. Sommige mensen vinden dat ik er nu jonger uitzie, andere net ouder. Grappig. Maar wat ik al het meest gehoord heb, is dat ik nu nog meer op mijn mama lijk. Dat vind ik een compliment.”

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters