.
Zita Wauters
vrijdag 19 juli 2024

Zita Wauters: “Ik laat mijn slaap niet voor die ene trol”

Ze negeert het allemaal

Door de sportzomer van 2024 is er op VRT maar weinig plaats voor muziek. De afleveringen van ‘Zomerhit’ werden gehalveerd en op de finale is het wachten tot 31 augustus.

Wie dit jaar net zoals vorig jaar ook opnieuw van de partij is, is Zita Wauters. Zij heeft er nu al weer ontzettend veel zin in.

“Vorig jaar had ik mijn vuurdoop. Veel van de artiesten kende ik al. Het voelde dus heel vertrouwd aan, ik was vrij relaxed. Maar het was natuurlijk wel mijn eerste grote project voor de VRT na mijn middelbaar, dat maakte het toch wel spannend. Vooral omwille van de reacties van het publiek. Maar doorgaans kreeg vooral warme en lieve reacties. En ik laat mijn slaap niet voor die ene trol die wel kritiek gaf. Ik heb geleerd om geen aandacht te besteden aan gefrustreerde mensen”, zegt Zita in Story.

Zita is nog maar sinds vorig jaar afgestudeerd, maar timmert nu al hard aan een carrière in de media. Ze is steeds vaker te zien op televisie en ook haar bekendheid neemt toch een beetje toe.

“Ik ben het eigenlijk altijd al gewoon geweest dat ik herkend word, als dochter ván. Maar misschien komen ze nu wel vaker om een selfie vragen.”

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters