.
Koen Wauters, Zita Wauters, Valerie De Booser, Nono Wauters
zondag 11 juni 2023

Zita Wauters: “Ik wil niet altijd ‘Zita van Koen of Valerie' zijn”

Maar dat zal ze altijd blijven.

Zita Wauters zal deze zomer de sociale media van Zomerhit doen en daar is zij maar blij mee. “Ik ben zo blij dat ik eindelijk met jullie mag delen dat ik deze zomer mee op pad ga met Zomerhit!! Ik ga jullie online overal mee naartoe nemen en alle secrets van achter de schermen vertellen”, giert Zita het uit.

“De zomer is echt mijn favoooo tijd van het jaar! Voor mijn ideale zomermoment is, naast leuke mensen om mij heen en een lekker drankje, muziek een essentieel ingrediënt! Dus ik ben echt enorm dankbaar voor deze kans en we gaan er samen een top zomer van maken!!”, reageert een tevreden Zita Wauters.

Waar Zita echter minder blij om is, is dat mensen haar om de haverklap aan haar ouders koppelen. “Mama en papa zijn allebei fantastische mensen, maar ik wil in de eerste plaats vooral mezelf zijn. Vaak vragen productiehuizen bijvoorbeeld: ‘Wil je dit programma doen, samen met je papa?' Graag, maar eerlijk? Liever alleen”, lezen we bij Hln.be .

“Ik ben supertrots op mijn beide ouders, maar ik wil niet altijd ‘Zita van Koen of Valerie' zijn”, besluit Zita Wauters. En daar gaat zij nog lange tijd tegen moeten vechten. Mensen zullen Zita wellicht voor eeuwig en altijd aan Valerie De Booser en Koen Wauters koppelen en zeggen dat zij alles aan de bekendheid van haar papa te danken heeft, iets waar Zita tegen wil en dank mee zal moeten leren leven.