.
Zita Wauters
woensdag 20 september 2023

Zita Wauters in tranen na geval van bodyshaming

En het zijn echte tranen....

Zita Wauters mag dan wel actrice zijn, dinsdagavond barstte de jongedame in tranen uit na een geval van bodyshaming.

Zita werd door iemand op de sociale media keihard aangemaakt, meerbepaald door Anne Marie. Zij vond het blijkbaar nodig om Zita Wauters keihard aan te pakken. "Iemand moet het zeggen, maar wat voor een dik gedrocht ben jij! Serieus, nu al een dubbele kin?", start Anne Marie haar betoog.

De vrouw is blijkbaar geen fan van Zita Wauters, dat moet ook niet, maar Zita zo hard aanpakken, waar is dat in hemelsnaam voor nodig? Blijkbaar doet Zita Wauters er ook vestimentair iets mis. "En draag geen rokjes, meisje. Die zijn niet voor u gemaakt. Je ziet eruit als een olifant op hakken, even lop en belachelijk", gaat Anne Marie verder. "Ik waarschuw je maar, want veel mensen vinden dit", besluit Anne Marie.

Zita Wauters deelde het bericht en wat er nadien gebeurde, deed haar in tranen uitbarsten: Zita kreeg een pak reacties. "Tranen rollen over mijn wang en mijn mond valt open van al die lieve reacties die ik heb gekregen. Dit is zo hartverwarmend, niet normaal. Weet dat ik ze lees en dat het me raakt in het diepste van mijn hartje. You guys are amazing", besluit Zita Wauters.

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters