.
Zita Wauters
zondag 12 maart 2023

Zita Wauters klaar om de wereld te veroveren als model?

Net zoals haar mama

Zita Wauters krijgt ongetwijfeld wel vaker te horen dat ze heel erg op haar mama lijkt. Dat ze ook nog eens zoveel talent zou kunnen hebben als haar mama, zou heel wat deuren voor de dochter van Koen Wauters kunnen openen.

Ook Veronique Vermeire van Dominique Models ziet erg veel potentieel in Zita. Zij vindt dat Zita heel wat verschillende troeven achter de hand heeft om het als model te kunnen maken.

“Ze heeft een mooi gezicht, een mooie huid en haren. Kortom: ze straalt. Al ken ik Zita’s maten natuurlijk niet. Maar tegenwoordig zijn de lengte en maten niet meer zo belangrijk. Meisjes van 1m70 hebben nu veel meer werk dan vroeger. Alles staat of valt met de persoonlijkheid”, klinkt het in Tv Familie.

Maar het is nog maar de vraag of Zita zo’n modellencarrière wel ambieert en of ze het ook zou kunnen waarmaken mocht ze niet ‘de dochter van’ zijn.

“Mocht ze ambitie hebben om opdrachten aan te nemen, zou ik haar vooral zien in commerciële jobs. Voor jonge merken als Bel&Bo, CKS, JBC, ja daar zie ik Zita als model tot haar recht komen. Maar dan moet ze het wel zelf willen.”

Bio van Zita Wauters en Koen Wauters