.
Zita Wauters
woensdag 31 maart 2021

Zita Wauters onthult emotioneel kantje: “dan voel ik me enorm slecht”

"Ik ben zeker niet altijd de makkelijkste dochter, weet ik."

Zita Wauters doet een opvallende onthulling in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser meent dat ze wel eens hoogsensitief zou kunnen zijn.

“Ik heb het gevoel dat ik hoogsensitief ben”, onthult Zita Wauters in Nina. “Ik voel heel snel emoties aan en neem ze ook over. Als iemand stress heeft, voel ik die stress ook. Is iemand triestig, dan loop ik daar slecht van. Het is geen talent, maar ik ben vaak een luisterend oor. Ik hoop dat mensen weten: bij Zita kunnen we altijd terecht.”

Als ze zichzelf zou moeten omschrijven als dochter, gaat Zita te rade bij ‘buurvrouw’ Ann Van Elsen. En de voormalige Miss België pakt uit met erg mooie woorden voor Zita, die wel eens komt babysitten bij haar…

“Volgens mij ben je vooral een heel zorgende en empathische dochter. Jij bent iemand die je eigen problemen zal wegsteken om anderen te sparen, je bent altijd eerst begaan met je mama of papa, en dan pas met jezelf”, klinkt het warm bij Ann Van Elsen over Zita.

Zita Wauters geeft toe dat ze geraakt is door de mooie woorden van haar buurvrouw, al geeft ze toe dat ze waarschijnlijk niet de makkelijkste dochter is…

“Ik ben zeker niet altijd de makkelijkste dochter, weet ik. Wel ben ik heel dankbaar voor al wat mijn ouders voor me doen”, aldus een dankbare Zita Wauters in Nina.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters