.
News Image

Zita Wauters stelt haar lief voor

Wie is de jongeman?


Afgelopen week deelde Zita Wauters op Instagram een foto op Instagram met de boodschap ‘Iloveyou’. Op de foto stond Zita met in haar armen een jongen. Sommige mensen dachten dat die jongen haar broer Nono was.

Wij gingen op onderzoek uit, want wij wilden echt wel weten of de jongen op de foto Nono was of niet. En wat blijkt? De op de foto onherkenbare jongeman is Ralph, het vriendje van Zita Wauters. Zij heeft haar hart opengesteld voor een jonge voetballer uit Sint-Martens-Latem. De twee hebben al een hele tijd een relatie, zo blijkt. Op Instagram zijn de twee al een hele tijd dikke vrienden, Zita en haar lief brengen heel wat tijd samen door. Tja, wat moet je anders doen als je niet naar school mag?



Op de Instagrampagina van haar Ralph vonden wij een foto waarop hij en Zita wel duidelijk herkenbaar samen poseren.



Eén van de volgers van Zita stelde ondertussen de vraag of zij en haar lief ondertussen al gekust hebben. Daarop reageerde Zita kort met ‘vieze’, maar gekust zullen zij zonder twijfel al gedaan hebben. In ieder geval is het lief van Zita al door mamalief Valerie goedgekeurd. Valerie De Booser omschreef Zita en Ralph als ‘toppers’ en ook de nieuwe vriend van Valerie is van mening dat Zita en Ralph samen schattig zijn. En papa Koen? Die heeft op Instagram nog niet gereageerd.


Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters

Bio van Valerie De Booser en Koen Wauters