.
Pedro Elias
zondag 15 januari 2023

Zo denkt Pedro Elias af te vallen

Zijn vrouw onthult zijn plan

Dankzij ‘Patiënt Pedro’ kennen we Pedro Elias al iets beter dan enkel maar de vrolijke spring-in-t-veld die altijd grappig en vrolijk probeert te zijn. Pedro heeft psychische problemen en dat probeert hij nu op te lossen zodat hij weer een ietwat normaal leven kan leiden.

Onlangs was hij ook te gast in ‘Het Huis’, bij Eric Goens. Daar kwam zijn overgewicht ter sprake. Hij ging de uitdaging aan met Eric om tegen de dag van de uitzending 10 kilo af te vallen. En dat deed Pedro op een bijzondere, niet echt geslaagde manier. “Sinds hij op dieet is, eet hij elke dag frieten”, zegt zijn vrouw Evelien op Instagram.

Pedro heeft de hulp ingeroepen van een psychiater om zijn psychische problemen aan te pakken en hij moet toegeven dat het ondertussen wel zijn vruchten heeft afgeworpen.

“Ik besef nu dat ik golven van pijn moet toelaten. Evelien zegt dat het vermoeiend blijft, maar dat er een ander mens naast haar zit: ‘Iemand die niet meer de hele tijd in zijn hoofd zit.’”

“Ik ben nog altijd snel uit mijn evenwicht te brengen. Maar dankzij de therapie – ik volg ze nog steeds – kan ik beter naar mezelf kijken. Ik had bijvoorbeeld heel erge verlatingsangst. Dat uitte zich in zweten, buikpijn en rillen. Dat heb ik nu niet meer”, citeert Dag Allemaal Pedro in Het Laatste Nieuws.

Bio van Pedro Elias

Meer Over:

Pedro Elias Het Huis