.
Eline De Munck
woensdag 27 april 2022

Zo doet Eline De Munck aan duurzaamheid

"We verkopen enkel kwaliteitsvolle producten", aldus Eline

Presentatrice, actrice en onderneemster Eline De Munck heeft het tegenwoordig erg druk met haar eigen zaak verder uit te bouwen. Omdat er in april en mei een veiling georganiseerd wordt ten voordele van SOS Kinderdorpen en de oorlog in Oekraïne, maakt ze graag wat tijd vrij om haar bijdrage te leveren. Dat vertelt ze aan Billie, de weekendbijlage van Gazet van Antwerpen.

“Temidden van de coronacrisis deden de wildste complottheorieën de ronde”, gaat ze van start. “Daarom ontwierpen we een kledingcollectie genaamd 'Ouvre tes yeux', een kwinkslag naar dit alles. We mikten op duurzaamheid en lieten daarom alles lokaal fabriceren. Voor de veiling geef ik een baggy unisex hoodie weg uit deze collectie.”

Duurzaamheid is iets wat Eline nauw aan het hart ligt en ze past er zelfs haar levensstijl voor aan. “Ik doe de kraan dicht als ik me inzeep onder de douche, ik doof de lichten in ruimtes waar ik vertrek en neem zo veel mogelijk de trein. Als ik te voet ergens naartoe kan, doe ik dat ook”, zegt ze daarover.

Dat heeft ongetwijfeld ook iets met de tijdsgeest van tegenwoordig te maken. “Klopt, maar voor mij is dat eigenlijk niets nieuws, ik ben zo opgevoed”, aldus Eline.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck