.
Piet Huysentruyt
maandag 31 oktober 2022

Zo is Piet Huysentruyt écht

Hoe is Piet Huysentruyt in zijn privé-leven?

Bijna iedereen in Vlaanderen kent Piet Huysentruyt. Met zijn programma’s ‘S.O.S. Piet’ en ‘Lekker Thuis’ werd hij een echt kijkcijferkanon. Op de vooravond van zijn zestigste verjaardag blikt hij terug op een bewogen leven met veel ups en downs.

Piet schreef recent een autobiografie waarin hij diep in zijn hart laat kijken. Want het leven van Piet Huysentruyt was niet allemaal rozengeur en maneschijn, integendeel zelfs. Financiële dieptepunten, als slaafje uitgescholden worden in restaurants waar hij stage deed en wild om zich heen schoppen om toch maar de perfectie te bereiken waren een deel van het parcour, vertelt hij in het weekblad Primo.

Piet stond gekend als zijnde een chef met een grote mond maar heeft minstens evenveel moeten incasseren. Nu geeft hij toe dat hij het zelf ook vaak bij het verkeerde eind had. “Ik heb fouten gemaakt in het verleden maar ben ook steeds zeer hard geweest voor mezelf”.

Ook de uithaal naar bekende gezichten zoals Sofie Dumont was volgens hem nergens voor nodig. “Ik heb dat ook uitgepraat met Sofie, die nu een goeie vriendin is”, lezen we in Primo.

De top bereik je niet zomaar en daar weet Piet alles van. Ondertussen woont hij met zijn partner Vero in Zuid-Afrika een authentieke villa.

Bio van Piet Huysentruyt

Meer Over:

Piet Huysentruyt