.
Metejoor in Liefde Voor Muziek 2023
woensdag 4 oktober 2023

Zo smerig is de wagen van Metejoor

"Een afvalbak"

Metejoor is alomtegenwoordig. Hij bracht met ‘Joris’ net een nieuw album uit, is coach bij The voice kids en hij lanceerde net een nieuwe kledingcollectie bij e5. Een reden te meer voor Billie om ‘s mans eigen kijk op kleding eens te bevragen.

En Metejoor blijkt zelf weinig met kleren te hebben. Als hij al kleren kocht, was het enkel om ze lang te dragen. En dat had zo zijn gevolgen.

“Ik ben ooit een keer naar het EK voetbal gegaan, in Bordeaux. Een jaar of zes later herinnerde Facebook me aan die dag. Toe ik de foto zag, besefte ik dat ik op dat moment dezelfde kleren aan had als die foto. Heel confronterend”, lacht hij.

Omwille van de vele optredens heeft Metejoor altijd een valiesje bij met een aantal basics, om snel aan te kunnen trekken. Maar het gaat verder dan dat. “Mijn auto ligt ook vol kleren en hangt vol kapstokken. Na de zomer laad ik ‘m uit. Dan vind ik kleren terug die ik al weken kwijt was.”

“Die auto ziet er dan niet uit”, biecht Metejoor op in Billie. “Kleren, drinkbussen, lege blikjes chocomelk en broodzakken. Echt een afvalbak.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor