.
Regi
dinsdag 17 september 2024

Zo vernam Regi dat hij opnieuw papa zal worden

Weinig romantisch

Als je als vrouw ontdekt dat je zwanger bent, dan wil je dat natuurlijk liefst zo snel mogelijk aan je partner vertellen. Sommige vrouwen pakken dat erg romantisch aan, maar Kristel Hubeny, de vrouw van Regi niet.

“Hij had een paar babyschoentjes of een positieve zwangerschapstest in een taart verwacht, maar zo is het absoluut niet gegaan. Na onze trouw kreeg ik van iederéén, elke dag opnieuw, de vraag: 'Ben je al zwanger?' 'Je bent toch al zwanger?' 'Wedden dat je al zwanger bent!' Dat was best vervelend, moet ik toegeven. Ik had in het verleden al eens een vruchtje verloren, na krampen en bloedingen, dus ik weet hoe pijnlijk dat is”, begint Kristel in Nina.

Toen Kristel over tijd was meteen na de trouw, deed ze een zwangerschapstest. Maar die test gaf een negatief resultaat. Later werd die test toch positief, maar bleven ook de testen nadien vaag.

“Ik begon te geloven dat mijn hormonenpeil gewoon nog wat laag was. Mijn vreugde nam toe. Maar niet veel later heb ik heel fel gebloed. Ik denk dus dat ik heel pril zwanger geweest ben, maar dat het afgebroken is. Alweer. Een maand later had ik opnieuw pijnlijke borsten. De eerste test gaf meteen positief aan. 'Ik dénk dat ik zwanger ben', stuurde ik naar Regi.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi