.
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
vrijdag 10 februari 2023

Zo vieren Viktor Verhulst en Sarah Puttemans Valentijn

Voor Viktor is alles goed

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans vieren op 14 februari hun 3de Valentijn samen. Het gaat nog altijd goed tussen de twee en als we Sarah mogen geloven maken ze nooit ruzie.

“Het is misschien moeilijk te geloven maar wij maken echt nooit ruzie. Om de drie maanden hebben we een kleine discussie, maar meer rimpelingen zijn er echt niet tussen Viktor en mij”, citeert Tv Familie.

Het koppel deelt heel wat gemeenschappelijke passies en dat zorgt ervoor dat ze samen leuke en romantische momenten kunnen beleven, zonder dat er altijd veel luxe aan te pas moet komen.

“Of we nu in een chic hotel overnachten of in een mobilhome, in een tent of op een harde matras op de grond: we maken altijd plezier. Viktor is ook heel gemakkelijk. Alles wat we doen, is goed voor hem.”

Of Viktor iets leuks heeft voorzien voor Sarah voor Valentijn, dat valt nog af te wachten. Als hij wil scoren met een fashion- of beauty-item, dan zal hij uit zijn pijp moeten komen. Gelukkig is het voor Sarah minder moeilijk, gezien Viktor met alles blij is. Maar dat Valentijn gevierd zal worden, daar bestaat geen twijfel over.

Bio van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans