.
Mathieu Terryn
woensdag 2 augustus 2023

Zo zit Mathieu Terryn écht in elkaar

Niet de artiest die hij zou willen zijn

Het leven, de liefde, de toekomst, ze roepen bij jou precies alleen twijfel of onzekerheid op. Ook voor Mathieu Terryn is dat niet anders. “Altijd ben ik aan het piekeren, altijd spoken er vragen door mijn hoofd. Voor een deel ben ik heel zelfverzekerd, anders doe je niet wat ik doe, maar een even groot deel van mij is onzeker. Ben ik wel goed bezig? Wat gaan de mensen van mij denken?”, aldus Mathieu aan Het Laatste Nieuws.

“Het ene moment ben ik duust procent zeker van mijn stuk en denk ik alleen maar let’s go, het andere moment wil ik alles opblazen. Versta mij niet verkeerd: ik ben superblij met alle kansen die ik krijg, en ik ben ongelofelijk dankbaar voor het succes dat we hebben, maar toch gaat die weegschaal in mijn hoofd constant over en weer”, bekent de zanger.

Soms vindt hij wat hij doet gewoon slecht maar de dag erop heb ik er weer helemaal vrede mee. “Mijn grootste probleem is dat ik een pathologische pleaser ben. Ik wil dat iedereen mij graag ziet, maar het gevolg daarvan is dat ik niet de artiest ben die ik eigenlijk zou willen zijn”, verneemt Het Laatste Nieuws rechtstreeks van Mathieu Terryn.

Bio van Mathieu Terryn

Meer Over:

Mathieu Terryn