.
Katja Retsin
vrijdag 3 december 2021

Zoontje Katja Retsin: “mijn zussen maken weleens ruzie”

Binnen drie dagen is het zover

Sinterklaas komt er weer bijna aan en heel wat kinderen zijn druk in de weer met het schrijven van een briefje naar Sinterklaas. Ook Matisse, de achtjarige zoon van Katja Retsin en Jan Schepens kroop in de pen. Zijn briefje aan de sint kan je lezen in Story.

“Ik ben best braaf geweest dit jaar. Ik heb goed geluisterd naar mijn mama en papa en ook fl ink opgelet op school. Volgens mijn mama en papa zou ik soms wat sneller mijn huiswerk moeten maken, maar ik heb ook veel andere dingen te doen natuurlijk en op school zegt de juf soms dat ik niet zoveel mag babelen. Dat is moeilijk, want ik babbel graag.”

In zijn briefje heeft Matisse het niet alleen over zichzelf, maar ook over zijn zussen. Al is dat niet altijd zo positief. “Mijn zussen zijn ook braaf geweest maar soms maken ze wel eens ruzie. Ze mogen toch cadeaus krijgen hoor. Ik stuur bij deze brief mijn wens lijstje. Hopelijk heb je dit allemaal in je kast zitten. Mijn mama en papa waren ook braaf. Ze hebben veel gewerkt maar ze maken ook tijd voor plezier! Dus voor hen en mijn hond Chico mag je ook iets brengen.”