.

Zo kondigde Ann Van den Broeck aan dat zij past voor Winterrevue 2022

Wat een moedige beslissing!

Ann Van den Broeck vertelde dinsdag haar collega's dat zij forfait moest geven voor Winterrevue 2022. De reden? Het gevecht tegen kanker. Een gevecht dat Ann aan het winnen is. Maar er wacht haar donderdag nog een operatie en haar lichaam kan de zware en intensieve repetities niet aan. En omdat Ann in de toekomst nog vaak wil optreden én om het publiek alleen het beste van het beste te geven, kiest zij ervoor om zich volledig op haar herstel te concentreren. Het was stil toen Ann dit nieuws woensdag aan de aanwezige pers vertelde.

Het zou Ann oneer aandoen om stukjes uit haar mededeling te knippen en dus hebben wij besloten om haar woorden integraal online te zetten.

Ianthe Tavernier springt de volgende twee maanden in voor Ann en zal nu als het ware in Theater Elckerlyc kamperen, want zij speelt momenteel in 'Moord op de Oriënt Express'. En beste Ann, wij wensen jou een spoedig maar vooral volledig herstel toe. Volgend jaar schitter jij zonder twijfel weer op het podium, daar duimen wij in ieder geval voor!

Tickets via https://www.backstage-producties.be/