.
Artist Image

Bio Niels Destadsbader

Echte naam: Niels Destadsbader
Geboortedatum: 19 augustus 1988
Sterrenbeeld: Leeuw

Acteur, Ketnet-wrapper, zanger en radio- en televisiepresentator Niels Destadsbader is voor de kinderen heel bekend door zijn hoofdrol in Amika en zijn hoofdrol in De Elfenheuvel. Hij was ook te zien als ‘stiefzoon’ van Balthazar Boma in F.C. De Kampioenen. Hij had gastrollen in Aspe en Familie. Niels maakt deel uit van Café Flamand en bracht onder andere ‘Hou je me vast’ uit, voor de Damiaanactie. Hij werd in 2013 presentator op MNM met een zondagavondprogramma.

In 2014 raakte bekend dat hij op VTM een dansprogramma mag gaan presenteren.

In 2015 werd hij 1 van de meest gevraagde tv-presentators van VTM, hij zat in de jury van Belgium's Got Talent, kreeg een spelprogramma dat hij mocht presenteren en daarnaast raakte ook bekend dat hij de wedstrijd K3 zoekt K3 mag presenteren samen met de Nederlandse zanger/presentator Gerard Joling.

Sindsdien gaat het hard met de carrière van Niels Destadsbader. Zowel op televisie als op het podium is Niels alomtegenwoordig. Volle Sportpaleizen, de ene hit na de andere, met ook meerdere Radio 2 Zomerhit-trofeeën. 

In het najaar van 2021 zorgde de overstap van Niels Destadsbader van VTM naar VRT voor heel wat beroering bij de fans. Ook werd hij door Erik Van Looy gevraagd om mee te doen aan De Slimste Mens ter Wereld op Play4.