.
News Image

17 groenten, 68 gerechten

17 groenten, 68 gerechten - Vegetables that Sparkle the Conversation van Graanmarkt 13.

17 groenten in 68 gerechten om te delen, want groenten zijn niet alleen gezond, ze zijn ook gezellig. Dat is de filosofie van Graanmarkt 13: schalen in het midden van de tafel en delen met vrienden en familie. Seppe Nobels, die met Graanmarkt 13 de titel ‘Beste Groenterestaurant van Vlaanderen 2015’ won (groene Gault & Millau), voorziet er de heerlijk creatieve gerechten.

In Vegetables that sparkle the conversation staan 68 haalbare en creatieve groenterecepten. Net als in Graanmarkt 13 staat family style centraal in dit boek. De gerechtjes moeten lekker en gezond zijn, maar bovenal moeten ze de sfeer en de conversatie aan tafel bevorderen.

Seppe Nobels studeerde af aan de hotelschool Ter Duinen (Koksijde) en volgde stage bij de beste restaurants als Folliez (Mechelen), Maison du Cygne (Brussel), Villa Bellerose (Saint-Tropez) en Osteria La Loggia (Sienna). Hij begon zijn carrière in restaurant Absoluut Zweeds en bij Wout Bru in Bistrot d’Eygalières.