.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 7016
donderdag 6 oktober 2022

Aaron Blommaert: “Daarom wilde ik bekend worden”

Hij deed er alles voor

Met ‘The Voice van Vlaanderen’ kan Aaron Blommaert alweer een nieuw programma op zijn CV plaatsen. Het gaat hard voor de jonge ‘Familie’-acteur maar hij geniet volop van alle kansen die hij krijgt in het leven.

“Ik sta heel gulzig in het leven. Ik wil alles: ik wil heel grote dingen doen, en dan zie ik een klein theaterstuk en wil ik dat ook. Ik heb ook altijd het gevoeld at ik te weinig aan het doen ben, dat ik meer audities zou moeten doen en meer muziek zou moeten maken”, bekent Aaron in Humo.

Aaron is al van heel jongs af aan bezig met muziek maken en zingen en stond op zijn 10de al op het podium van het Junior Eurovisiesongfestival.

“Als ik mijn mama mag geloven zat ik als klein manneke voor de tv en vroeg ik: ‘Hoe kom ik daarop?’ Ik zocht voortdurend naar audities en wedstrijden op het internet en Junior Eurosong was het eerste wat ik tegenkwam. Daarop volgden nog veel wedstrijden en deed ik mee aan alles waaraan ik mee kon doen.”

Er was één belangrijke reden waarom Aaron graag op televisie wou komen en dat was omdat hij graag in de belangstelling staat. “Op familie was ik het kind dat op de tafel ging staan en een toneeltje bracht. Ik had graag dat ze naar mij luisterden en ik wilde gezien worden.”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert