.
Aaron Blommaert
maandag 26 augustus 2024

Aaron Blommaert: “Ik betwijfel of dat mogelijk is”

Hij kan het wel plaatsen

Dat mensen kritiek op hem hebben, daar kan Aaron Blommaert best mee leven. Het is mensen hun recht om zijn muziek niet goed te vinden. Maar omdat per se met veel kritiek en harde woorden te uiten op het internet, dat hoeft voor Aaron nu ook weer niet.

“Ikzelf schrijf online nooit wat ik slecht vind, maar we wonen in een land met een vrije meningsuiting en daar ben ik blij om. Zolang ze mijn familie of vrienden niet aanvallen of bedreigen, probeer ik de kritiek zoveel mogelijk te negeren. Ik hoor collega's weleens beweren dat ze volledig immuun zijn voor negatieve opmerkingen, maar ik betwijfel of dat mogelijk is. Ik denk dat kwetsende woorden toch altijd blijven hangen”, zegt hij in Tv Familie.

Mensen overstelpen Aaron natuurlijk met veel goedbedoeld advies. Maar het beste advies hoorde hij toch van acteur Tom Holland.

“Hij zei: ‘Als mensen een probleem met mij hebben, moeten ze me maar bellen. En als ze mij niet kunnen bellen? Dan hebben ze - officieel - geen probleem met mij. Want als ze mijn nummer niet hebben, kennen ze mij niet persoonlijk.' Klopt helemaal, toch?”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert