.
Aaron Blommaert en Nora Gharib
vrijdag 3 november 2023

Aaron Blommaert: “Ik sta altijd open voor meer”

Het gaat goed met zijn carrière

Toen Aaron Blommaert pas begon bij ‘Familie’ was hij 17 jaar oud. Ondertussen zijn we 4 jaar verder en zien mensen hem steeds minder als een kind, maar wel iemand waar ze nu echt serieuze gesprekken mee kunnen voeren.

21 en al zo’n mooie carrière uitgebouwd, daar zouden er velen jaloers van zijn. Ook zijn medepresentatrice bij ‘The Voice Kids’, Nora Gharib, heeft sinds haar deelname aan ‘K3 zkt K3’ grote sprongen gemaakt.

“O, maar ik sta nog altijd open voor méér. Als ze mij morgen zeggen: 'Je kan toeren door Europa, maar je zal alle nummers in het Engels moeten schrijven', dan vind ik het logisch dat ik daar voorrang aan geef”, zegt Aaron in Dag Allemaal.

Nora zingt, acteert en presenteert en als het van sommige mensen had afgehangen, dan had ze moeten kiezen wat ze wou gaan doen.

“Maar naar die raad heb ik gelukkig niet geluisterd. Ik ben nu een vast VTM-gezicht, er is een toffe klik. Bij de contractbespreking heb ik gezegd dat ik wou blijven acteren. En dat mocht, die vrijheid is er. Gelukkig, want er komt een vervolg op 'Patser'. In 2024 beginnen we te draaien. Ik ben blij dat ik toen heb gezegd dat ik niet ging kiezen tussen acteren en presenteren. Ik heb die afwisseling nodig.”

Download onze app voor Android of iOS