.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 6777
maandag 10 oktober 2022

Aaron Blommaert: “Ik weet wat ze doormaken”

Een grote stap in zijn carrière

Met Aaron Blommaert is de opvolging voor Niels Destadsbader, Jonas Van Geel en Sean Dhondt verzekerd. De jonge presentator, zanger en acteur is druk aan zijn carrière aan het werken en hij duikt steeds meer en meer op in verschillende programma’s.

Aaron heeft er dan ook veel voor over om bekend te worden en in de belangstelling te staan. Zoveel zelfs dat hij, als dat nodig zou zijn, zijn broek zou laten zakken om aandacht te krijgen.

“Dat is ook echt gebeurd, volgens mijn mama. Waarschijnlijk voelde ik dat mijn toneeltjes niet meer werkten. Het was mijn manier om mensen aan het lachten te brengen, denk ik”, lacht Aaron in Humo.

Aaron heeft altijd aan heel wat wedstrijden meegedaan, waaronder ‘Junior Eurosong’ en later ook ‘The Voice Kids’. Hij was toen amper dertien, maar wist heel goed wat hij wilde.

“The Voice Kids is waarschijnlijk het spannendste dat ik ooit gedaan heb. Man, de stress die ik toen heb gehad! Volgens mij had ik toen meer ballen aan mijn lijf dan nu. Ik weet echt niet of ik het opnieuw zou durven. Maar het helpt me wel nu bij mijn presentatie van ‘The Voice’. Ik weet nu wat die mensen doormaken.”

Download onze app voor Android of iOS