.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 6826
zondag 23 januari 2022

Aaron Blommaert: “Jammer dat die scène het niet heeft gehaald”

Hij toonde een heel andere kant van zichzelf

‘Bittersweet Sixteen’ is het filmdebuut van acteur en zanger Aaron Blommaert. De jongeman die er al jaren van droomde om me te spelen in een film kan een filmdebuut eindelijk van zijn lijstje af vinken. ‘Bittersweet Sixteen’ heeft een scenario dat geschreven is door Anna Verheyen en vertelt verschillende situaties die een zestienjarige kan meemaken. En daar komen ook allerlei liefdesperikelen aan bod.

“Er is een scène met mij in de toiletten waar iets seksueel gebeurt. Maar die scène heeft de film jammer genoeg niet gehaald, wat ik wel jammer vind. Die houden de kijkers nog te goed”, lacht Aaron in Dag Allemaal.

In de film wordt Aaron naar voren gebracht als een soort van hunk. Zo zien we hem basketten in bloot bovenlijf en is hij bij de meisjes erg in trek. Maar voor Aaron stelt het allemaal niet veel voor. “Een kusscène spelen is iets supertechnisch. Ik heb dat ook al bij’t lokaal toneel moeten doen en mijn lief zat toen in de zaal. Dat moet ze dan maar begrijpen, dacht ik. Zo heel opwindend is dat allemaal niet.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert