.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 7016
dinsdag 18 oktober 2022

Aaron Blommaert: “Natuurlijk wou ik dat toen”

Maar nu niet meer

Een grote liveshow presenteren op televisie, of live gaan op de radio, vraag het maar aan Aaron Blommaert, het voelt toch niet helemaal hetzelfde. Ondanks zijn radio-ervaring heeft Blommaert toch behoorlijk stress voor de komende liveshows van ‘The Voice Van Vlaanderen’.

“Maar die radio-ervaring helpt me zeker ook bij ‘The Voice’. Maar ik moet toegeven dat ik op de radio ook al eens op mijn bek ben gegaan. Tijdens een interview over zwaartekracht begon ik van de pure stress eens over Albert Einstein in plaats van Isaac Newton”, lacht Aaron in Humo.

De stress van Aaron is vooral te wijten aan het feit dat hij alles goed wil doen en dat hij dan ook behoorlijk streng is voor zichzelf.

“Ik kijk ook altijd terug naar de programma’s die ik heb gemaakt, en dan maak ik een lijstje van alles wat beter had gekund. Ik zou misschien ook moeten opschrijven wat ik wel goed deed, maar ik ben kritisch, en ik wil uit mijn fouten leren en beter worden. Ik kijk ook altijd alleen. Ik zou er ongemakkelijk van worden als er anderen meekijken.”

Met Aaron erbij in de VTM-familie is de leegte van Niels Destadsbader meteen wat opgevuld. “Tijdens mijn deelname aan ‘The Voice Kids’ vroegen ze mij of ik de nieuwe Niels Destadsbader wou worden. Toen zei ik natuurlijk ja. Nu zou mijn antwoord anders zijn: het is een geweldig compliment om met hem vergeleken te worden, maar ik wil niet de nieuwe Niels of Koen Wauters worden.”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert