.
Aaron Blommaert
donderdag 4 januari 2024

Aaron Blommaert: “Wat stelt Vlaanderen eigenlijk voor?”

Hij is razend populair

Hij is pas 21 jaar maar toch al een rijzende ster in Vlaanderen: Aaron Blommaert. Hij mag tv-programma’s presenteren, won ‘The Masked Singer’ en heeft al enkele eigen singles op de markt, jawel, Aaron mag zeggen dat het goed gaat met zijn carrière.

Zijn naam werd het afgelopen jaar het meest gegoogled in Vlaanderen. En dat vindt Blommaert echt waanzin.

“Haha, dat was zo gek. Plots stond ik in een lijstje van de VRT naast Matthew Perry! Natuurlijk is dat een hele eer, maar ik heb toch de neiging om dat succes erg te relativeren. Als mij iets moois overkomt, is mijn eerste reflex: ik heb geluk gehad. Dat is een familietrekje, want mijn zus doet net hetzelfde. Bovendien: wat stelt Vlaanderen eigenlijk voor? We zijn nog geen kruimeltje op de wereldkaart”, zegt hij in De Morgen.

Aaron had nooit gedacht dat hij ‘The Masked Singer’ zou winnen. Het zorgde in elk geval voor een verstoring in zijn agenda. Plots kwam er nog een muzikale planning bij ook.

“Eigenlijk was mijn professionele agenda voor het voorbije jaar al gemaakt. Dat muzikale deel is er na het winnen van The Masked Singer nogal plots bijgekomen. Een absoluut droomscenario natuurlijk, maar er waren ook momenten waarop ik dacht: zijn er mensen die dit helse tempo dertig jaar volhouden?"

Bio van Aaron Blommaert