.
BOBBY
vrijdag 9 september 2022

Aaron Blommaert: “We praten nooit over onze toekomst”

Ze zien elkaar niet supervaak

We kunnen niet meer om Aaron Blommaert heen. We kennen hem als acteur in onder andere ‘Familie’ en als presentator van ‘Tien Om Te Zien’, maar wist je ook dat Aaron een eigen groep heeft, waarmee hij regelmatig optreedt?

BOBBY is een boyband, bestaande uit Aaron, Ruben, Brecht, Ryan en Simon. Samen brengen ze de meest catchy-songs en stonden ze zelfs al een keertje op het podium van ‘Tien Om Te Zien’.

In Vlaanderen doen ze het als groep behoorlijk goed, maar over een wereldhit scoren, daar hebben ze nog nooit echt over nagedacht.

“We hebben het eigenlijk raar of zelden over onze toekomst. Brecht is leerkracht, maar verder zitten alle bandleden, buiten mezelf, nog op de schoolbanken. Die zijn vooral bezig met hun studies. De schaarse momenten dat ik mijn BOBBY-maatjes zie, moeten we optreden en is er weinig tijd om over onze gezamenlijke carrière na te denken.”

Al zou Aaron solo wel graag wereldberoemd willen worden. “Ik sta daar wel voor open. Maar als je het leven van sterren zoals Justin Bieber of Billie Eilish een beetje volgt, zie je dat daar een hoge prijs tegenover staat. Op zo’n jonge leeftijd al overstelpt worden door succes en massa’s kritiek moeten verwerken… dan ben je natuurlijk vatbaarder voor problemen en depressies.”

Download onze app voor iOS of Android