.
Bart Kaell
dinsdag 26 juli 2022

Zij komen vandaag naar Tien Om Te Zien

Wie komt er dinsdag naar Westende?

Het muziekfeest van het jaar barst straks weer los in Westende. Het podium van ‘Tien Om Te Zien’ staat klaar. Maandag was er veel volk op de dijk én op het strand van Westende. We kunnen jullie alleen maar de raad geven om ofwel in de namiddag al te gaan kijken of voor de opname 's avonds héél vroeg aanwezig te zijn.

Hoe verloopt de dag van ‘Tien Om Te Zien’? Wel, de artiesten beginnen iets na 13 uur aan de repetities. Tot pakweg 17.30 uur komt elke artiest zijn of haar nummer een aantal keer repeteren voor de camerarepetitie. Vandaag zijn
Niels Destadsbader, K3, BOBBY, Berre,
Get Ready!, Metejoor & Snelle, Pommelien Thijs, Olivia & Paul Sinha, Christoff, Bart Kaëll en K.I.A. van de partij. Er is ook nog een Tien Om Te Zien-medley met verschillende artiesten.

De eigenlijke opname zou rond 20.30 uur moeten starten en belooft één groot feest te worden. Laura Tesoro, Anne De Baetzelier, Aaron Blommaert en Willy Sommers hebben er zin in en hopen alweer enkele duizenden mensen te mogen verwelkomen in Westende.

Het podium staat opgesteld op de Zeedijk ter hoogte van de kruising van de Zwaluwenlaan en Ooievaarslaan. Iedereen is welkom!!!

Download onze app voor Android of iOS

Meest recente foto’s van Bart Kaëll, Niels Destadsbader, Pommelien Thijs, Metejoor, K3, BOBBY, Get Ready, Olivia, Christoff en KIA: