.
News Image

Aarschot maakt zich op voor Fundays

Dat wordt een heel weekend feesten!


Vrijdagavond 6 juli om 17u wordt het startschot gegeven van Fundays met de opening van de kermis en Komilfoo FM. Het wordt meteen een avond vol tributes van U2, Deep Purple en Bryan Adams. Dj Fiësto mag de dag afsluiten.

Op zaterdag is er Music for all als thema. Er zijn o.a. optredens van De Corsari's met Roel Vanderstukken en Dj Pat Krimson die een einde mag breien aan een leuke dag.

Zondag is er Schlager@Fundays met vanaf 10 uur veel show, Oldtimer, American & Tuning Cars. Het eerste muzikale intermezzo wordt verzorgd door de Kempense zangeres Sabine om 16 uur. Eén uur later worden de prijzen van de tuning cars uitgereikt. Vanaf 18 uur zijn er heel veel optredens van een aantal grote artiesten. Sasha & Davy mogen dan de spits afbijten, gevolgd door Eveline Cannoot, Sandra Kim, Swoop, Johan Veugelers die als gast Otto Lagerfett meebrengt. Afsluiter wordt niemand minder dan Christoff met zijn live band.Toegang tot alle festiviteiten is GRATIS! Voor een volledig overzicht van het programma en alle andere info kunt u terecht op fundaysaarschot.be.(Nico Vanaken)


Download onze app voor Android of iOS