.
Alex Agnew
dinsdag 15 november 2022

Alex Agnew: “Achteraf kan ik me voor de kop slaan”

Fear Factor is terug

Het is zo ver, binnenkort zijn er nieuwe afleveringen ‘Fear Factor’ te zien op Play4. Niet meer gepresenteerd door Walter Grootaers, maar wel door Alex Agnew. Hij wordt binnenkort 50, maar heeft zijn midlifecrisis al lang achter de rug.

De agenda van Agnew zit bijzonder goed vol met een nieuwe tour doorheen Vlaanderen en de opnames van een ander programma. Maar ook zijn ‘The Doors Performed By Alex Agnew’ trekt volle zalen.

“En dan moet ik ook nog interviews geven, maar stiekem doe ik dat graag. Het enige struikelblok is dat ik nogal openhartig ben en me achteraf voor de kop kan slaan als ik weer dingen heb gezegd waar ik spijt van heb. Gelukkig besef ik soms al op tijd dat ik me op een epic rant begeef die ik beter hou voor op café”, zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Alex had zichzelf ooit voorgenomen om nooit op televisie te verschijnen. Maar daar lijkt nu dus wel verandering in te komen.

“Jaren geleden was dat echt mijn visie. Ik heb dat niet gezegd om hoog aangeschreven te staan bij een bepaald publiek. Ik was er in die fase van mijn leven niet klaar voor. Ik had vroeger een bepaalde geldingsdrang en dat is zelden goed voor televisie.”

Download onze app voor Android of iOS