.
Alex Agnew
woensdag 26 juni 2024

Alex Agnew haalt uit naar journalist: “dit is je reinste onzin”

Hij zet de puntjes op de i.

Even terug naar dinsdagochtend, toen verscheen in Het Belang van Limburg dat de show van Alex Agnew volgende week op het Kolonel Dusaertplein in Hasselt geschrapt was omwille van een tegenvallende verkoop. Alex Agnew verslikte zich bijna in zijn koffie toen hij dat bericht las. Op zijn sociale media reageert hij op het nieuws.

“Dinsdag verscheen er een artikel in Het Belang van Limburg en werd daarna even overgenomen door o.a. GvA over een optreden in Hasselt dat ik zou geannuleerd hebben omwille van tegenvallende kaartenverkoop. Dit is ronduit een leugen”, schrijft Agnew op Instagram.

“Het Kolonel Dusartplein is momenteel ingericht als voetbaldorp, in tegenstelling tot het vorige optreden dat ik er ooit gaf, toen was het een evenementenlocatie met theater/muziek podiumfaciliteiten. Deze show zou er nooit tot z’n recht zijn gekomen”, geeft Agnew als reden voor de annulatie.

“Dit heeft ons, ikzelf, productieploeg en management doen besluiten om de show wegens technisch onhaalbare reden te annuleren. Dat had dus niks met 'tegenvallende' kaartenverkoop te maken. Jammer dat de pers, zonder even bij ons te checken, zomaar deze onwaarheden publiceerde. Jullie kennen mij intussen: Ik zou nooit excuses verzinnen. I own my shit. En dit is je reinste nonsens. Sorry aan de mensen die hiervoor toch een kaart hadden gekocht. Love you all”, besluit Alex Agnew.