.
Alex Agnew
zaterdag 11 november 2023

Alex Agnew: “Ik heb een lange weg moeten afleggen”

Hij zette toen de boel op stelten

We hebben geluk dat Alex Agnew dit jaar meedoet aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Hij heeft 12 jaar lang de boot afgehouden, tot hij het nu wel tijd vond om toch mee te doen. De comedian had schrik om op zijn bek te gaan, maar daar ligt hij nu niet meer van wakker.

“Ik ben nu toch wel gegroeid als mens. Al heb ik er wel een lange weg voor moeten afleggen. Ik herinner me een aflevering van 'De Pappenheimers', de quiz van Tom Lenaerts. Ik deed dat niet graag en werkte de boel tegen, 't was een legendarisch slechte aflevering. En dat lag voor alle duidelijkheid aan mij”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

Alex voelde zich heel lang opgewassen tegen alles. Maar heel wat dingen maakten hem ook kwaad en slechtgezind. Daarom besloot Agnew om in therapie te gaan want zo kon het niet langer.

“Daardoor voel ik me een ander mens, echt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet ben gecrasht. Ik besef nu meer dan ooit dat ik een zalige vrouw, een prachtige dochter en een schitterende carrière heb. Maar dat wil niet zeggen dat ik automatisch gelukkig ben en het leven nu a walk in the park is.”