.
Alexander Scherpereel
dinsdag 31 oktober 2023

Alexander uit ‘Blind Getrouwd’: “We zien wel hoe de ander reageert”

Het hoort erbij

Er wordt wel eens gezegd dat de wereld klein is, en dat kunnen Fleur Billiet en Alexander Scherpereel uit ‘Blind Getrouwd’ alleen maar bevestigen. Toen zij aan elkaar gekoppeld werden, ontdekten ze dat ze niet alleen dezelfde interesses deelden, maar ook enkele vrienden.

Daardoor voelde het alsof ze elkaar al veel langer kenden. Maar dat was natuurlijk niet het geval. Maar het schepte toch meteen een band tussen hen.

“We hadden vooral een heel goede mentale klik. Ik vind Fleur een heel knappe madam, maar voor fysieke aantrekking was het nog wat te vroeg. Ik wilde eerst Fleurs persoonlijkheid leren kennen. Op huwelijksreis, en daarna bij het samenwonen. Ik vertrouwde erop dat die aantrekking dan vanzelf zou volgen”, blikt Alexander al even terug op zijn avontuur.

Het koppel heeft het altijd rustig aangepakt en het een beetje zijn beloop laten gaan. Ze wilden liever niet overhaast te werk gaan.

“Elkaar wat plagen en dan zien hoe de andere reageert, weet je wel? Zonder eigenlijk al te fysiek te gaan. We wilden onze tijd nemen, stap voor stap elkaar ontdekken. Op huwelijksreis hebben we ons geweldig geamuseerd. We hebben er ook goede gesprekken gevoerd over ons leven. Om te ontdekken waarom we gekoppeld zijn.”

Bio van Alexander Scherpereel