.
Alix Konadu in Familie - aflevering 7059
maandag 5 december 2022

Alix Konadu: “Hij blijft in België”

Maar ze krijgt alle steun

De studenten in ‘Familie’ moeten het sinds kort met een man minder doen. Actrice Alix Konadu vroeg de makers om haar uit de reeks te schrijven en daardoor is Kato nu ook uit de soap verdwenen.

Haar laatste dag ligt al eventjes achter haar, maar ze herinnert zich de dag nog goed. “Ik had die laatste dag slechts één scène waarbij ik maar één zinnetje moest zeggen. De opnamen liepen uit, maar na de laatste take stroomde de studio vol collega’s die speciaal waren langsgekomen om mij uit te wuiven”, glundert Alix in Tv Familie.

Alix verlaat ‘Familie’ op naar Ghana te kunnen gaan, bij haar familie. Nadat ze daar even is verbleven keert ze terug naar België om vooral in het theater actief te zijn.

“Met mijn eigen theatercollectief Omelett ga ik een nieuwe eigen productie maken. Sinds kort zitten we bij het boekingskantoor Koortz, waardoor we in de toekomst nog meer zullen kunnen optreden. Een enorme stap voorwaarts.”

Maar eerst staat Ghana dus nog op de planning. Een reis die ze maakt zonder haar vriend. Ghana was de laatste maanden een heel frequent gespreksonderwerp bij ons. Mijn vriend steunt mij volledig en zegt dat ik dit moet doen. Mijn vriend blijft in België, maar komt mij rond Kerstmis een drietal weken bezoeken.”

Bio van Alix Konadu

Meer Over:

Alix Konadu Familie