.
News Image

Amy MacDonald komt naar ons land

En dat in de lente van 2019.


De folkzangeres kondigt haar terugkeer aan naar Brussel in het voorjaar van 2019! Dé gelegenheid voor Amy Macdonald voor een ontmoeting met haar Belgische fans op 24 maart, tijdens een zesde bezoek aan de AB en met in haar achterzak een gloednieuw album ‘Woman Of The World: The Best of 2007 – 2018’, dat verschijnt op 23 november.



Na twee intense jaren, waarin de Schotse schone haar vierde album ‘Under Star’ onthulde en op podia in heel Europa optrad, besloot Amy de nummers te verzamelen die haar 10-jarige carrière in de verf zetten op een eerste ‘Best of’. Met de grootste hits als “Mr rock N Roll”, “Dream On”, “Poison Prince” en “This Is The Life”, maar ook met twee onuitgegeven nummers die speciaal voor deze gelegenheid werden gecomponeerd. Sinds 2007, met de release van haar debuut ‘This Is The Life’, verkocht Amy maar liefst 13 miljoen albums. Met haar mix van gitaarriffs en folkakkoorden, wist de zangeres een publiek over de hele wereld voor zich te winnen.



Elke passage van haar door ons kleine landje staat in het geheugen gegraveerd als een moment van puur geluk. Nu komt er dus een nieuwe gelegenheid om de gepassioneerde artieste live te aanschouwen. Amy Macdonald verwacht u op het podium van de Ancienne Belgique op zondag 24 maart 2019! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 september om 10u!


Bio van Amy Macdonald

Meer Over:

Amy Macdonald