.
An Lemmens en Aster Nzeyimana
zaterdag 20 april 2024

An Lemmens: “Waar blijven ze die mensen halen”

Ze is elke keer weer verbaasd

Het meest recente seizoen van ‘The Voice zit er weer bijna op’. Opnieuw stond An Lemmens in voor de presentatie en dat deed ze samen met Aster Nzeyimana. An is al jaren de presentatrice van dienst en ze lijkt het nooit beu te raken.

“De rode draad van het programma blijft dezelfde: het gaat over mensen die goed kunnen zingen. Maar je ziet altijd nieuw talent aan het werk, dus je blijft geraakt worden en verbaasd zijn. Er zijn dit jaar ook een paar nieuwe spelregels, en dat maakt de show toch nog een stuk spannender. Dat klinkt als een verkooppraatje, maar die nieuwigheden zorgen echt voor een ongeziene dynamiek tussen de coaches”, zegt ze enthousiast in Flair.

Na zoveel seizoenen blijkt er nog heel wat talent in Vlaanderen rond te lopen en weten nog heel wat kandidaten An te verrassen.

“Ik vraag me iedere keer opnieuw af vanwaar ze die mensen blijven halen die zo geweldig kunnen zingen. Er zijn er die lang twijfelen om de stap te zetten. Daarnaast zijn er talenten die doorgroeien uit The Voice Kids. Dat vind ik een mooi compliment voor het programma, want die jongeren vonden dat zo’n toffe ervaring dat ze nóg een keertje mee willen doen.”