.
Cedric en Anaïs
donderdag 16 juni 2022

Anaïs en Cedric uit ‘Huis Gemaakt’: “We verloren elkaar uit het oog”

Ze zaten samen op school

De strijd in het tweede seizoen van ‘Huis Gemaakt’ was geen eenvoudige strijd. Vlaanderen was dol op de beide finalisten en het werd zowel Eline en Younes als Cedric en Anaïs heel erg gegund. Het zijn de laatsten die uiteindelijk nu in hum droomhuis mochten gaan wonen.

Men zegt wel eens dat verbouwen ook een goede relatietest is. Iets wat het koppel alleen maar kan beamen. Tussen het vele werken en de vele liefdevolle momenten knetterde het ook wel eens tussen de twee.

“Het was zeker een relatietest, maar ik denk dat we er als koppel sterker zijn uitgekomen. We hebben nog maar eens bewezen dat we megagoed bij mekaar passen. Dat we goed met mekaars emoties kunnen omgaan en goed kunnen communiceren “, klinkt het bij Cedric in Story.

Het koppel kent elkaar al sinds ze veertien jaar waren en zaten samen op het internaat van een kunsthumaniora. Hun slaapkamers bevonden zich tegenover mekaar. Nadat Cedric besloot om een technische opleiding te volgen, verloren ze elkaar uit het oog.

“Toen we mekaar weer tegen het lijf liepen, heb ik Anaïs niet meer losgelaten. We zijn verliefd geworden op elkaars babbeltjes. En nu zijn we drie jaar een koppel. Ik zie me wel trouwen met Anaïs, maar pas over een vijftal jaar. We zijn nog jong, alles op z’n tijd.”

Download onze app voor iOS of Android