.
André Hazes
vrijdag 3 mei 2024

André Hazes: “Je moet dat kunnen aanvaarden”

Er is veel over hem geschreven

Toen het slecht ging met André Hazes had niemand nog gedacht dat het ooit beter zou gaan met de zanger. Hij zat in een diep dal en leek er niet meer uit te raken. Toch slaagde hij erin, en wist hij zelfs zijn comeback te maken als zanger.

“Ik zie het wel als een grote kracht de manier waarop ik uit dat dal ben gekropen. Ik probeer nu enkel nog positiviteit te verspreiden. Oké, dingen zoals de opvoeding van mijn zoon moet ik serieus nemen. Maar ik vind dat we ons over alles te druk maken, en vooral over wat anderen doen met hun leven”, klinkt het in Dag Allemaal.

Er is veel geschreven over André en dat was voor de zanger niet altijd een pretje. Maar hij besefte ook heel goed dat het er allemaal bij hoort.

“Ik heb zelf voor dit vak gekozen, dan weet je dat. Als het goed gaat, worden er allemaal leuke dingen geschreven en dat vind ik supertof. Dan moet je aanvaarden dat er ook over je wordt gepraat als het wat minder goed gaat. Ik vind niet dat ik boos mag zijn op de media omdat ze schrijven over mijn fouten.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes