.
News Image

Angeline Flor Pua verdwijnt bijna weer in de anonimiteit

Huidige Miss België ambieert geen job in de media.


Het is weer bijna zover, op zaterdag 12 januari wordt de nieuwe Miss België verkozen. De finale is die dag live te volgen op Ment Tv vanaf 20.30u.



De huidige Miss België, Angeline Flor Pua geeft dan haar kroontje aan haar opvolgster om dan wellicht in de anonimiteit te verdwijnen. In De Zondag zegt de mooiste van België dat ze geen job in de media ambieert. Zij nam naar eigen zeggen deel aan de verkiezing om haar verhaal te delen en een rolmodel te zijn. Miss België was voor haar eerder een platform. Zelf mag ze terugblikken op een geslaagd jaar en werd ze vooral geraakt door de reis naar Cambodja in het kader van Hope for the Children.



Onlangs, in december van 2018 behaalde Angeline haar diploma als pilote. Ze wil dolgraag aan de slag gaan bij luchtvaartmaatschappij Emirates. Die opleiding was ontzettend duur. Iedere maand zal de pilote in spe zo'n 900 euro moeten afbetalen en dat tien jaar lang.



Figuurlijk blijft Angeline Flor Pua wel met beide voeten op de grond, want ze zegt: Miss België duurt maar een jaar, schoonheid verwelkt op de duur. Met mijn diploma heb ik een garantie voor het leven.



(Nico Vanaken)