.
Belle Perez
zondag 5 maart 2023

Angst bij Belle Perez om verhuis ouders

Gaan ze elkaar nog zien?

De ouders van Belle Perez kondigden enkele jaren geleden aan dat ze naar het zuiden van Spanje zouden verhuizen. Dat was voor haar even schrikken.

“We gingen elkaar toch nog zien?”, vroeg Belle zich af. “Vandaag zijn we heel blij met hun beslissing. We gaan hen regelmatig bezoeken. Het zijn prachtig intense momenten. Elke keer zie ik als een kans om samen mooie herinneringen te maken”, aldus Belle Perez aan Gazet van Antwerpen.

De liefde voor haar familie is bij Belle Perez nog groter dan de liefde voor muziek. Ze werd vooral geïnspireerd door haar grootmoeder, die een sterke vrouw was.

“Mijn oma is mijn grote voorbeeld. Ze had geen makkelijk leven, maar slaagde erin om allerlei ballen tegelijkertijd in de lucht te houden”, vertelt Belle aan Gazet van Antwerpen. Iets wat uiteraard niet evident is en zeker al niet in de tijden van toen.

Ze stond in het leven op een gebalanceerde manier. Dat inspireert me, bijvoorbeeld in de opvoeding van mijn zoon Ellia. Je wil je kind onvoorwaardelijke liefde ­geven, maar tegelijk moet je ook grenzen kunnen stellen”, geeft Belle Perez mee.

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez