.
Anja Daems
donderdag 16 maart 2023

Anja Daems bloeide volledig open en dit is de reden

Een kap over haar hoofd

Anja Daems trok naar haar middelbaar naar Antwerpen om daar haar hogere studies aan te vangen. “Mijn leraar toneel vond me toen nog te jong voor het conservatorium, dus heb ik eerst toegepaste communicatie gestudeerd en nadien pas een opleiding voordracht en welsprekendheid. Ik bloeide helemaal open en kon mezelf zijn”, vertelt Anja aan Story.

Aan het conservatorium kon plots alles. “We gingen niet veel op stap, maar spraken bij elkaar af op kot om te feesten. Ik was vooral weer gelukkig als persoon, maar ben wel altijd een zoeker gebleven”, aldus Anja.

Volgens haar was het geen wilde periode maar vooral wel een hele plezante tijd. “In het middelbaar liep ik met een kap over mijn hoofd om niet op te vallen”, bekent Anja aan Story. Die tijd was vanaf toen echt wel voorbij.

In de jaren negentig begon ze bij de televisie, namelijk bij regionale zenders. Ze presenteerde een lifestyleprogramma en mocht plots auditie doen bij de VRT.

Daarna ging het snel en mocht ze programma’s presenteren zoals ‘De Notenclub” en “Herexamen” waardoor ze heel veel te zien was op het scherm.

Bio van Anja Daems

Meer Over:

Anja Daems