.
Anja Daems
zaterdag 8 juni 2024

Anja Daems onthult bizarre gewoonte van Ruben Van Gucht

Dat had ze niet verwacht 

Ieder koppel zal het kunnen bevestigen dat communicatie heel belangrijk is in een relatie. Anja Daems heeft geluk dat zij en haar man Fred echte babbelaars zijn en dat communicatie bij hen net zo belangrijk is.

“Maar dat is toch nog iets anders dan dingen benoemen en uitspreken. Op vrijdagavond hebben we de vaste afspraak om te gaan aperitieven in een bar bij ons thuis om de hoek en dan bespreken we de week”, zegt ze in Story.

Ook in haar job is communicatie en praten belangrijk. Ze presenteert op Radio 2 het programma ‘Als De Muren Konden Praten’. Daar komt ze bij BV’s als Thomas Vanderveken, Kelly Pfaff en Ruben Van Gucht over de vloer.

“Dat Ruben vijf keer per dag zijn dweil bovenhaalt om te kuisen. Ik heb daar mijn voeten moeten afvegen aan een badhanddoek omdat je die in de was kan gooien, wat properder is. En bij Thomas was ik dan weer verrast dat hij geen piano meer speelt. Na de verhuis heeft hij zijn vleugelpiano weggedaan. Thomas is trouwens een echte verzamelaar, maar zijn vrouw Véronique gooit achter zijn rug wat dozen weg. Dat is het voordeel als je bij mensen thuis komt, daar kom je dingen te weten waar ze in een studio nooit op zouden komen. En dat is belangrijk voor zo'n programma, want we leven in een wereld waarin iedereen al zoveel vertelt en deelt.”

Bio van Anja Daems

Meer Over:

Anja Daems