.
Anja Daems
donderdag 13 oktober 2022

Anja Daems: “We hadden ons gerust kunnen heruitvinden”

Er kwam abrupt een einde aan

Met het wegvallen van ‘De Madammen’ op Radio 2 kreeg Anja Daems haar leven weer een andere wending en indeling. Dat was voor haarzelf eventjes zoeken, maar ook voor haar gezin.

“Het was wat zoeken om ons gezinsleven in een nieuwe structuur te gieten, maar mijn vrije dagen zijn nu vrijdag en zaterdag. Maar ik moet zeggen: het bevalt me wel. Mijn job is gevarieerder geworden”, zegt Daems in Dag Allemaal.

Voor Anja hadden ‘De Madammen’ er nog niet mee moeten ophouden, en ze vindt het dan ook een beetje jammer dat er wel een einde is gekomen aan iets wat ooit en nog steeds erg populair was.

“We hadden nog heel lang kunnen doorgaan en weer een andere vorm van onszelf kunnen uitvinden. Ook de luistercijfers waren nog heel goed. Maar we wisten dat er bij Radio 2 veel ging veranderen, nieuwe jingles, nieuwe programma’s, nieuwe mensen… dan beter de korte pijn.”

Het moment waarop de dames het nieuws te horen kregen herinnert Anja zich nog goed. “Dat was voor onze baas Rino Ver Eecke en voor ons raar om te bespreken. Het was vooral niet fijn omdat we het nog even voor ons moesten houden. Alle zekerheiden vallen weg op zo’n moment.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Anja Daems

Meer Over:

Anja Daems