.
News Image

Anke De Ridder en Alexandra Potvin uit elkaar

Zo jammer!


Na een relatie van twee jaar hebben Anke De Ridder en Alexandra Potvin een punt achter hun relatie gezet, dat schrijft Dag Allemaal deze week.



Twee zomers geleden raakte bekend dat Anke De Ridder en Alexandra Potvin een koppel waren. De verbazing was groot, Anke had daarvoor verschillende relaties met een man. En plots vond zij het geluk bij Alexandra Potvin. De twee waren héél gelukkig en toch zijn Alexandra en Anke niet langer samen.



Na twee intense, mooie jaren samen hebben we met pijn in onze harten en uit liefde voor elkaar besloten om elk onze eigen weg te gaan. We wensen deze hartverscheurende breuk in alle rust en privacy te verwerken, laten de twee aan Dag Allemaal weten.



Anke vertelt in het weekblad dat zij en Alexandra nog altijd vrienden zijn. Er is nog heel veel liefde tussen ons, maar soms is liefde gewoon niet genoeg. Da's eigenlijk heel pijnlijk om vast te stellen, en het maakt onze breuk extra moeilijk.

Alexandra gelooft nog dat de breuk niet definitief is. Anke en ik hebben besloten elkaar wat tijd en ruimte te geven. Zo hebben we de kans om in alle rust uit te zoeken wat er nog kan zijn tussen ons...


Bio van Alexandra Potvin en Anke De Ridder