.
Anke Frédérick
zondag 22 oktober 2023

Anke De Ridder: “Het is allemaal wat onzeker”

Maar dat is haar job ook

Soms kan wandelen goed zijn wanneer je even je hoofd wil leegmaken. Het is het ideale moment om je gedachten te verzetten en even alles op een rijtje te zetten. De drempel om te gaan wandelen is minder groot dan de stap te zetten naar een psycholoog.

“Ik werk 'n stuk sneller dan een psycholoog, bij wie je maanden naar een kernprobleem zoekt. Ik haal de lading van de negatieve overtuigingen uit het verleden weg via energetische meridiaantherapie en zoek samen met hen naar 'n positieve wending”, vertelt Anke De Ridder in Dag Allemaal.

We kennen Anke vooral als actrice, maar is sinds kort ook wandelcoach. Zij begeleidt mensen tijdens hun wandeling en laat hen bewuster ademen en bewuster worden van de omgeving waarin ze wandelen.

Wandelcoach is voor Anke een mooie bijverdienste, maar financiële zekerheid geeft het haar niet. Ze rekent dan ook heel erg op de mond-tot-mondreclame van de mensen om meer klanten aan te trekken.

“De afgelopen jaren heb ik ook 'n zeventigtal schilderijen gemaakt die ik ga exposeren om te verkopen. Het is dus allemaal nog wat onzeker, maar dat is de theaterwereld ook.”

Bio van Anke De Ridder

Meer Over:

Anke De Ridder