.
Ann Pira in Thuis
maandag 8 augustus 2022

Ann Pira: “Er staat nog heel wat te gebeuren”

Haar zoon heeft de microbe te pakken

Eender welke vrouw ter wereld kan je ontzettend gelukkig maken met een boeketje bloemen. Maar actrice Ann Pira wordt er nog eens extra gelukkig van. Zij kreeg een passie voor bloemen tijdens haar studentenjob in een bloemenwinkel.

“Dat is echt het beste cadeau dat je mij kunt geven. Voor mijn verjaardag krijg ik altijd een groot boeket van de kinderen. Niet dat het groot moet zijn, maar in hun grootsheid willen Viktor en Stanislas me tonen dat ze me graag zien”, glimlacht Ann in Story.

Ann heeft haar passie voor bloemen ook een beetje overgebracht naar haar kinderen, want ook zij hebben allebei al in een bloemenwinkel gewerkt. Al is er ook wat stimulatie aan te pas gekomen.

Maar tussen zoon Stanislas en mama Ann is er nog één grote gelijkenis. “Hij heeft nu ook de acteermicrobe te pakken. Na zijn studies psychologie volgt hij nu een acteeropleiding aan het Ritcs.”

De dochter van Ann doet dan weer iets helemaal anders. Zij koos ervoor om architect te worden. En daar is Ann even trots op. Zij blijft dan weer nog even acteren in 'Thuis'. “In augustus begin ik op nieuw te draaien en ik kan nu al vertellen dat er van alles staat te gebeuren binnen het gezin van Nancy. Niet alleen kommer en kwel, maar ook leuke dingen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ann Pira

Meer Over:

Ann Pira