.
Ann Van den Broeck in Familie
zaterdag 22 oktober 2022

Ann Van den Broeck: “Het is allemaal niet zo eenvoudig”

Ze zoekt rust in de natuur

Het minste dat we kunnen zeggen van Ann Van den Broeck is dat ze een sterke vrouw is. De musicalactrice vecht momenteel tegen borstkanker en ondergaat zware chemo. Maar toch blijft Ann altijd optimistisch.

Nu Ann ziek is geniet ze meer dan ooit van het leven en neemt ze steeds meer een momentje voor haarzelf. Maar ook haar werk als musicalactrice blijft bijzonder belangrijk voor Van den Broeck. Daar haalt ze kracht en energie uit.

“Maar ik haal ook veel energie uit de natuur. Ik woon in de stad maar moet op tijd en stond kunnen wandelen en fietsen in het groen. Als ik in een grote productie sta, is het ook altijd druk en dan zoek ik graag de rust op”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Ann krijgt veel steun van haar partner, acteur en regisseur Stany Crets. “Ik kan wel wat rust gebruiken. Stany werkt momenteel veel, maar dat is niet erg. Zo kan ik op eender welk moment van de dag een dutje doen.”

Ook de kinderen van Stany worden met de ziekte van hun plusmama geconfronteerd en dat is niet altijd makkelijk. “Ik probeer er zelf open met de kinderen over te praten. Maar het is gewoon allemaal niet eenvoudig.”

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck