.
Stany Crets, Ann Van den Broeck
vrijdag 20 oktober 2023

Ann Van den Broeck: “Het is genoeg geweest”

Ze moet leren luisteren

Actrice Ann Van den Broeck is een echte vechter. Althans als het op haar gezondheid aankomt tenminste. De actrice vecht tegen borstk*nker en lijkt dat gevecht ook te winnen. Maar het is ook volop zoeken naar een balans tussen werk en gezondheid.

“Mijn lijf zegt nog af en toe: het is genoeg geweest. Maar ça va. Ik aanvaard dat. Mocht ik me forceren, moet ik dat later ongetwijfeld bekopen”, glimlacht ze in Primo.

‘Nee’ zeggen op een aanbod of plannen is dan ook soms nodig. Ook al kan ze daardoor misschien niet naar de première of voorstelling van een vriend of collega.

Door de chemo is Ann ook haar haar verloren. Maar ook dat krijgt ze stilaan terug. Haar korte kopje met krulletjes staat haar dan ook fantastisch.

“Ik heb altijd al krullen gehad, maar nu vallen ze heel erg op. Toen ik nog op het conservatorium zat, had ik haar tot aan mijn poep. En dat waren echte pijpenkrullen. Mocht mijn haar toen zo kort geweest zijn als nu, zouden het ook zulke kleine krulletjes geweest zijn. Maar er bestaat ook zoiets als 'chemo- krullen'. De kans is groot dat m'n krullen binnen een dik jaar een pak minder fel zijn.”

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck