.
Ann Van den Broeck in Familie
donderdag 27 oktober 2022

Ann Van den Broeck: “Ik kon wel eens overdrijven”

Maar dat zou nu niet meer lukken

Vechten tegen eender welke kanker, het is iets wat je niemand toewenst. Ann Van den Broeck is één van de vele vrouwen in ons land die op dit moment vecht tegen borstkanker. Maar ze laat zich niet kennen en is vastberaden van de ziekte te overwinnen.

“Voor mijn lichaam draag ik heel goed zorg. Gezonde voeding is steeds belangrijker, ik eet bijvoorbeeld veel groenten. Sinds mijn borstkanker is vastgesteld, drink ik ook geen alcohol meer. En ook suikers vermijd ik zoveel mogelijk”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Door de diagnose van kanker let Ann heel goed op wat ze doet en luistert ze naar haar lichaam. Zo moet ze zich vooral voorbereiden op deze winter, wanneer ze terug speelt in de ‘Winterrevue’.

“Dat is een zware show. Echt topsport. Op dat vlak zal ik me wat moeten inhouden dit jaar, omdat ik in die periode geopereerd word. Vroeger kon ik wel eens overdrijven en blijven gaan, maar nu ken ik beter mijn grenzen. Ik weet wat best werkt voor mijn lichaam. En mijn leeftijd.”

En dat goed zorgen voor haar lichaam de voorbije jaren werpt nu al zijn vruchten af. “Ik recupereer sneller dan de gemiddelde persoon. Ondanks de vermoeidheid kan ik toch veel aan.”

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck