.
Ann Van den Broeck
woensdag 14 juni 2023

Ann Van den Broeck: “Ik vond dat toch nog confronterend”

Het is nog even wennen

Het gaat goed met Ann Van den Broeck. Een paar maanden geleden kreeg ze de diagnose van borstkanker en ze was een tijdje buiten strijd om een andere strijd te leveren. Ondertussen heeft ze al weer eventjes op het podium gestaan in ‘Calendar Girls’ en gaat het weer een pak beter met de actrice.

“’Calendar Girls’ was een fijne ervaring. Maar wel heel spannend, ik merkte dat mijn lijf toch nog niet functioneert zoals een jaar geleden. Dat is confronterend en ook dat korte krullenkopje is nog altijd wennen. Maar het was een leuk opstapje om opnieuw te beginnen en de rest van de cast heeft me super opgevangen”, zegt Ann in Dag Allemaal.

Voorlopig doet Ann het nog wat rustiger aan en dat vindt ze op dit moment helemaal niet erg. Zo heeft ze nog voldoende tijd om te revalideren. En ze heeft een vakantietrip naar Zweden gepland.

“In functie van mijn genezing ga ik met lotgenoten van het UZA die ook revalideren van diverse kankers tien dagen kanovaren. Met de bagage in de kano, op het tempo van de traagste, er zit geen druk op hoeveel kilometers we per dag moeten afleggen. Ik moet wel dringend nog wat armspieren kweken. Maar na tien dagen Zweden ga ik helemaal zen zijn.”

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck