.
Ann Van Elsen
maandag 12 augustus 2024

Ann Van Elsen: “Ik zie ze eerder daar aan meedoen” 

Ze heeft geen interesse 

Of de dochters van Ann Van Elsen ooit zullen deelnemen aan Miss België, dat blijft voorlopig nog maar de vraag. Ann zit de jongste, Jackie-Lou, niet meteen deel te nemen. Zij zou misschien wel een andere wedstrijd proberen?

“Ik zie de jongste eerder meedoen aan Humo's Comedy Cup, zij is zo grappig en opmerkzaam. Daarnaast heeft ze een heel sterke wil. Ze doet graag haar eigen ding en is veel minder kneedbaar dan June op die leeftijd. Mijn man Filip en ik hebben er even over gedaan om haar handleiding te leren kennen. Het heeft geen zin om dat willetje te breken. Ze doet dat niet om tegendraads of stout te zijn, zo werkt het gewoon in haar hoofdje”, zegt Ann in Story.

Jackie-Lou lijkt van haar twee dochters het meest op haar. Als Ann iets in haar hoofd heeft, dan zit het ook nergens anders.

“Daarnaast kan ik ook moeilijk stilzitten en ben ik één brok energie. Al hebben Jackie-Lou en ik ook allebei onze momentjes dat die energie even stilvalt en we de rust opzoeken, zodat we kunnen ontprikkelen. Die momenten vallen niet altijd samen, maar ik leg haar dan uit dat mama soms moe is.”

Bio van Ann Van Elsen

Meer Over:

Ann Van Elsen